droog trainen protocol vrouwen review

Droog Trainen Protocol Vrouwen review

Een eerlijke Droog Trainen Protocol Vrouwen review is uiteraard geschreven door een vrouw. Mijn naam is Marieke en ik wil mijn ervaringen met het Droog Trainen Protocol Vrouwen graag met je delen. Ik heb het protocol uitvoerig getest en de resultaten in dit artikel verwerkt. Op deze manier hoop ik een zo eerlijk en betrouwbaar mogelijke review te schrijven waar jij als lezer echt iets aan hebt.

Let op: dit is een Droog Trainen Protocol Vrouwen review die geschreven is door Marieke, en niet door Roelof zelf.

Droog Trainen Protocol Vrouwen review

In deze review lees je mijn ervaringen met het Droog Trainen Protocol voor vrouwen. Ook lees je de ervaringen van andere vrouwen en krijg je alle informatie over het protocol.

Wat is het Droog Trainen Protocol Vrouwen?

Het Droog Trainen Protocol Vrouwen is een methode waarmee je als vrouw het lichaam van je dromen kunt krijgen. Je verlaagt er je vetpercentage mee, zodat je lichaam strakker wordt en een
mooiere vorm krijgt. Dit leidt tot meer spierdefinitie, zonder dat je gaat jojo-en. De makers van het Droog Trainen Protocol Vrouwen ontdekten namelijk dat je jezelf niet hoeft uit te hongeren om resultaat te behalen en dat veel trainers dingen zeggen die helemaal niet kloppen. Zo wordt er gedacht dat je heel strikt moet eten om vet te verliezen, maar dat is helemaal niet waar. Bovendien hoef je koolhydraten niet uit je dieet te schrappen om slank en gespierd te worden en hoef je ook niet uren per week in de sportschool op cardio-apparaten door te brengen.

Voor wie is het bedoeld?

Het Droog Trainen Protocol Vrouwen is bedoeld voor vrouwen die hun vetpercentage willen verlagen, om zo een slanker en gespierder lichaam te krijgen. Ben je geen superwoman, dan kun je alsnog het lichaam van je dromen bouwen wanneer je het Droog Trainen Protocol Vrouwen volgt! Het is dus geschikt voor alle vrouwen, zelfs voor vrouwen die denken dat zij genetisch “mislukt” zijn of zich helemaal reddeloos verloren voelen.

Wie zijn de makers?

Henry en Rinus zijn de makers van het Droog Trainen Protocol Vrouwen. Zij helpen vrouwen al jaren om hun ideale lichaam te krijgen. Hierbij focussen zij vooral op gezonde voeding, een gezonde levensstijl en de juiste hoeveelheid krachttraining. Henry en Rinus willen het beste resultaat voor hun klanten. Daarom hebben zij dit protocol met veel zorg en aandacht ontwikkeld. Zij volgden hiervoor opleidingen, seminars en trainingen en lazen tal van boeken. In plaats van alleen maar bezig te zijn met de details, ontdekten Henry en Rinus waar het echt om draait. Als de basis goed zit, volgt de rest vanzelf.

droog trainen protocol vrouwen review

Mijn ervaring met het Droog Trainen Protocol Vrouwen

Toen ik het Droog Trainen Protocol Vrouwen ontdekte, kon ik eigenlijk niet wachten om ermee te beginnen. Ik had het al een aantal keren voorbij zien komen op het internet, maar ik twijfelde toch. Was het wel iets voor mij? Kon ik wel afvallen via een onlinemethode? Achteraf had ik gewild dat ik veel eerder begonnen was. Het bleek namelijk dat dit wel degelijk een geschikt protocol voor mij was. En ik was zeker niet de enige vrouw die er zo over dacht!

Mijn resultaten met het Droog Trainen Protocol Vrouwen

Het was mijn doel om 7 kilo af te vallen met het Droog Trainen Protocol Vrouwen. Sinds corona ben ik een paar kilo aangekomen. Dat is op zich geen ramp, maar mijn lichaam was voorheen een stuk
slanker en gespierder. Ik wilde terug naar die lichaamsvorm en daarom begon ik met het Droog Trainen Protocol Vrouwen. Na 4 weken merkte ik al dat ik veel beter in mijn vel zat en dat ik al 2,8kg kwijt was. De laatste kilo’s zijn ervan afgevlogen toen ik weer naar de sportschool kon en ondertussen netjes het Droog Trainen Protocol Vrouwen bleef volgen. Binnen 10 weken had ik mijn oude lichaamsvorm terug! Bovendien heb ik gemerkt dat ik mij energieker en vrolijker voelde gedurende de dag. Het heeft dus niet alleen tot fysieke voordelen geleid, maar ik voel mij mentaal ook veel beter.

Droog Trainen Protocol Vrouwen ervaringen van anderen

Ik kan me goed voorstellen dat je niet alleen benieuwd bent naar mijn mening, maar ook naar de Droog Trainen Protocol Vrouwen ervaringen van andere vrouwen.

Maaike vertelt in haar Droog Trainen Protocol Vrouwen review dat zij het toch stiekem als een feestje ervaart dat zij die leuke broek van haar dochter gewoon aan kan. En Ramona staat verstelt van de verandering die haar lichaam in 12 weken tijd doormaakt. Zij is heel tevreden over het resultaat en houdt nog een paar weken vol, zodat zij ook de vakantie slank doorkomt. Cynthia zegt dat zij zich van tevoren niet kon voorstellen dat zij zoveel resultaat zou boeken. Zij is Rinus en Henry daarom enorm dankbaar. En Nadia vertelt dat Henry en Rinus helpen en advies geven, maar niet pamperen. Dat vindt zij heel fijn, want dat is wat vrouwen nodig hebben die hun doel willen bereiken. Gewoon duidelijke taal en gaan met die banaan!

Hoe snel heb je resultaat met het Droog Trainen Protocol Vrouwen?

Gemiddeld merk je binnen een paar weken al de eerste resultaten op van het Droog Trainen Protocol Vrouwen. Afhankelijk van je doelstellingen zal je binnen 8 tot 16 weken het gewenste resultaat behalen of in elk geval al heel erg in de buurt komen.

Verschil Droog Trainen Protocol Vrouwen en Droog Trainen Protocol Mannen

Er is een Droog Trainen Protocol Vrouwen en een Droog Trainen Protocol Mannen ontwikkeld. Over dat laatste protocol schreven wij eerder een Droog Trainen Protocol Mannen review. De reden voor dit verschil is dat een vrouwenlichaam heel anders is gebouwd dan een mannenlichaam. Daardoor zijn de behoeften en verhoudingen anders. Dat vraagt dan ook om een andere, meer specifieke
aanpak voor vrouwen.

Wat krijg je allemaal bij het Droog Trainen Protocol Vrouwen?

Wil je met het Droog Trainen Protocol Vrouwen aan de slag? Dan krijg je de exacte methode die jou zal helpen je vetpercentage te verlagen, maar ook inzicht in jouw calorieverbruik en een goede uitleg over hoe je resultaat behaalt. Zowel op het gebied van sport als voeding. Het is het plan waarmee je helemaal zelfstandig aan de slag kunt om je droomlichaam te verwezenlijken.
1. E-book ‘Hoe om te gaan met voeding voor vetverlies’
2. E-book ‘Hoe om te gaan met krachttraining en cardio’
3. E-book ‘Progressie meten en het plan bijstellen’
4. Handige macrocalculator (bonus)
5. Pdf’s; ‘Trainingsschema’s voor in de gym en thuis’
6. Toegang tot de supportgroep met gelijkgestemden

Waarom het Droog Trainen Protocol Vrouwen en niet gewoon een dieet?

Je hebt waarschijnlijk weleens een ander dieet geprobeerd. Dat werkte niet, anders was je nu niet op zoek naar iets nieuws. In het Droog Trainen Protocol Vrouwen komt allerlei waardevolle kennis
samen, waardoor je geheid resultaat behaalt. Het is niet voor niets het meest complete Droog Trainen Protocol Vrouwen dat er bestaat. Henry en Rinus hebben er echt hun best op gedaan en dat zal je zelf ervaren zodra je aan de slag gaat!

Voordelen en nadelen Droog Trainen Protocol Vrouwen

Voordelen

✅ Het is een alles-in-één pakket om je doel te bereiken;
✅ Het staat bomvol waardevolle kennis en informatie die écht werkt;
✅ Ga je serieus aan de slag, dan bereik je gegarandeerd je doel;
✅ Je doet slechts een kleine investering voor informatie waar je je leven lang iets aan hebt;
✅ Je doet het zelfstandig, maar je krijgt wel steun van gelijkgestemden;
✅ Het is goed vol te houden.

Nadelen

❌ Je succes is afhankelijk van je eigen inzet, dus ben je niet gemotiveerd dan heeft het geen zin;
❌ Je moet eerst best veel informatie doorspitten, maar uiteindelijk kun je beginnen;
❌ Je bent zelf verantwoordelijk voor het samenstellen van je voedingsschema’s. Dat kost even wat werk en moeite, maar daarna kun je het wel helemaal zelf!

Conclusie: mijn mening over het Droog Trainen Protocol Vrouwen

Zoals je hebt kunnen lezen, ben ik groot fan van het Droog Trainen Protocol Vrouwen. Ik heb ontdekt hoe ik mijn lichaam het beste kan behandelen op het gebied van voeding en training, terwijl ik al best wat kennis had. Dankzij dit protocol weet ik nog beter wat mijn lichaam nodig heeft en hoe ik op een gezonde manier kan zorgen dat ik mijn doelen behaal. En ondanks dat er niet continu een coach in je nek hijgt, voelde ik voldoende vertrouwen dat ik het kon. Ik had er namelijk alle benodigde tools voor in handen.

Ik vond het de eenmalige investering van €67,- absoluut waard. Zeker wanneer ik bedenk dat ik deze kennis mijn hele leven kan blijven toepassen. Ook de supportgroep heeft mij veel opgeleverd. Wanneer ik met vragen zat of even geen motivatie had om naar de sportschool te gaan, hielpen de mensen in de supportgroep mij er bovenop. Ondanks dat je het Droog Trainen Protocol Vrouwen zelfstandig uitvoert, is het fijn om te weten dat er mensen zijn die ‘in hetzelfde schuitje zitten’ en die bereid zijn om met je mee te denken!

About the author

Hoi, mijn naam is Roelof en ik heb een passie voor fitness, voeding en gezondheid. Ook ben ik personal trainer en groepslesdocent. Omdat er op het internet zoveel onzin over fitness en voeding te lezen is heb ik besloten om deze blog te starten. Zo kan ik de mensen van juiste informatie voorzien. De meeste mensen die aan hun lichaam willen werken hebben door de grote hoeveelheid informatie die overal te vinden is geen idee wat ze nou precies moeten doen. Met wijgaanfitworden.nl hoop ik de mensen hiermee te kunnen helpen en ze tegelijkertijd te motiveren. Zie je in de gym!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *