Gespierde God review

gespierde god reviewGespierde God review nodig? Hier zit je goed. Ik heb het boek van Glenn Goossens namelijk daadwerkelijk GEKOCHT EN GETEST. Dit in tegenstelling tot al die mensen op internet die elkaars reviews overschrijven maar zelf het product nog nooit gezien hebben.

Voordat je een product koopt wil je natuurlijk weten of het je geld waard is. Ik heb het dus gekocht en ik heb een oprecht eerlijke Gespierde God review geschreven. Mijn oprechte mening lees je hier, zodat jij weet of het je geld waard is.

Om alvast met de deur in huis te vallen; Gespierde God is je geld waard. Het leert je, zoals het belooft, alle belangrijke aspecten om jouw droomlichaam te krijgen. Wel heb ik een aantal minpuntjes weten te ontdekken, die lees die verderop in dit artikel.

Over de Gespierde God

Wat is de Gespierde God?

De Gespierde God is een boek van 130 pagina’s dat belooft van jou binnen 8 weken een gespierde god te kunnen maken. Het is eigenlijk meer dan een boek; het is een methode. In het boek staan alle aspecten beschreven en uitgelegd waarmee jij binnen 8 weken een gespierd lichaam zou kunnen krijgen. Het boek is geschreven door auteur Glenn Goossens.

Wie is Glenn Goossens?

Glenn Goossens is een gecertificeerd personal trainer en voedingsexpert. Daarnaast is hij eigenaar en blogger van de site bodybuildingblog.nl. In mijn artikel over de Gespierde God Download had ik het er al eerder over; Glenn was hij vroeger behoorlijk mager. Hij was 1.80 meter lang en woog 62 kilo. Inmiddels is hij 90 kilo, met maar 8% lichaamsvet. Dat is een hoop spiermassa die hij erbij heeft getraind. Op de cover van het boek kun je zien hoe gespierd hij is.

Nu denk je misschien, dat zijn steroïden, maar dat is niet waar. Hij traint hard, let goed op zijn voeding en gebruikt nooit verboden middelen.

Hij was een onzekere jongen maar is nu een zelfverzekerde, gespierde man.

Is Glenn Goossens betrouwbaar?

Glenn heeft dus hard getraind in de afgelopen tijd. Hij lijkt dus echt iemand te zijn die weet waar hij het over heeft. Iemand met verstand van zaken die weet hoe je een gespierd lichaam moet krijgen.

De auteur van de Gespierde God heeft bovendien bijzonder veel lovende reviews van tevreden klanten gekregen. Je kunt er dus vanuit gaan dat Glenn Goossens betrouwbaar is en dat het product werkt.

Het boek wordt daarnaast uitgegeven door S&H Digitale Hulpmiddelen, een officiële uitgeverij. Het is dus erg aannemelijk dat het een goed product is waar een betrouwbare auteur achter zit.

Voor wie is Gespierde God bedoeld?

In deze Gespierde God review wil ik graag een misverstand uit de wereld helpen. Veel mensen denken namelijk dat de Gespierde God alleen voor mannen is. Of dat het alleen voor jongere mensen geschikt is. Misschien is de cover van het boek ook enigszins misleidend, omdat er een gespierde Glenn Goossens op staat. Het boek is echter ook heel geschikt voor vrouwen, en voor ouderen!

Vrouwen zullen minder spiermassa aanmaken dan mannen, vanwege een lager testosteronniveau. Nu komt dat mooi uit, want de meeste vrouwen willen helemaal niet heel erg gespierd worden. Vrouwen die aan de slag gaan met de Gespierde God zullen een mooi gevormd lichaam krijgen met weinig vetmassa. Een slank maar sterk lichaam, met een smalle taille en een mooi gevormde kont. 

Ook voor ouderen is dit boek erg geschikt. Spieren kweken op latere leeftijd is, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, zeer goed mogelijk.

Dit boek is dus voor iedereen nuttig. Iedereen die meer spiermassa willen krijgen kan terecht bij de Gespierde God. Maar ook mensen met overgewicht die willen afvallen. Of mensen die het allebei willen. Het mooie aan krachttraining is is dat het voor iedereen goed is. Met de Gespierde God leer jij precies wat je wel en niet moet doen, ongeacht je doelen.

Ook is het belangrijk om te beseffen dat dit boek geschikt is voor beginners en gevorderden. Beginners zullen heel erg veel leren maar ook gevorderden zullen er nog veel nuttige tips uit halen (net als ik!).

De aankoop

Gespierde God samenvatting

Van een Gespierde God review mag je verwachten dat er even op de inhoud van het boek ingegaan wordt. Ik wil in deze review dan ook aandacht besteden aan een kleine samenvatting.

Het boek bevat bijna 150 a4-pagina’s aan inhoud. Glenn is eerst uitgebreid ingegaan op training, waarbij letterlijk alle belangrijke oefeningen uitgebreid worden besproken. Het begint met wat algemene informatie over trainen, waarmee je de belangrijkste inzichten leert. Daarna lees je welke oefeningen je moet doen én hoe je ze uitvoert.

Na 75 bladzijden over training wordt het volgende cruciale aspect behandeld; namelijk voeding. In dit hoofdstuk leer je alles wat je moet weten over voeding. Ik geef je alvast een tip mee; voeding is minimaal net zo belangrijk als goed trainen.

In de Gespierde God wordt verder nog veel aandacht besteed aan het opstellen van schema’s (heel belangrijk), aan supplementen (welke je wel en niet moet kopen), aan rust, aan discipline en aan valkuilen. Al met al is het boek zeer compleet en werkelijk alles wat jij moet weten om je doelen te bereiken staat erin.

gespierde god worden

Wat krijg je allemaal als je het koopt?

Om te beginnen geeft Glenn je een aantal inzichten en algemene tips hoe je gespierd kan worden. Hij legt onder andere uit dat het kweken van spieren niet een trucje is, maar dat het een levenswijze is. Dat kan ik zelf beamen, want met gespierd worden ben je eigenlijk 24 uur per dag bezig. Je moet namelijk ook goed eten en goed rusten.

Eigenlijk krijg je alle informatie die je nodig hebt om gespierd te worden. Glenn legt bijvoorbeeld uit welk schema je moet hebben, zodat je precies weet wat je in de gym moet gaan doen. Heb je drie dagen per week de tijd om te trainen? Daar heeft hij een schema voor. Heb je meer dagen de tijd? Heeft hij een schema voor.

Vervolgens geeft hij algemene tips over spieren ontwikkelen. Dit zijn cruciale aspecten, die je absoluut serieus moet nemen. Zonder dit te weten, gaat het heel moeilijk worden om spiermassa op te bouwen. Zaken als, hoe lang je moet trainen, hoeveel je moet rusten, hoeveel je moet belasten, hoeveel spiergroepen je per training kan trainen, etc.

Ook legt hij per spiergroep uit welke oefeningen je daarvoor kunt doen, en wordt de oefening zelf ook helemaal uitgelegd. Zo weet je precies wat je moet doen, en hoe je het moet doen.

Tevens krijg je alle informatie die je nodig hebt over voeding en supplementen. Voorbeeldrecepten inbegrepen! Ook wordt er behandeld wat je allemaal niet moet eten. Ook handig.

Tot slot krijg je er ook nog een aantal bonussen bij, zie hieronder.

Gespierde God bonussen

Bij de Gespierde God krijg je van Glenn Goossens een aantal bonussen cadeau. In mijn Gespierde God review wil ik je hierbij vertellen wat je er precies bij krijgt.

De eerste bonus is de Sensationeel Snel Maar Gezond Afvallen. Dit is een e-book waarin dieper wordt ingegaan op afvallen en nog meer vet verbranden, op een gezonde manier. 

De tweede bonus is Het Ultieme Afslank Programma. Dit is een videopakket met tips om makkelijk, snel en gezond af te vallen. Daarnaast krijg je veel informatie over sport en voeding. Je krijgt bij deze bonus de eerste maand gratis, daarna kost het je 19,95 per maand, als je ermee door wil gaan. Dat is aan jou. Maar als je niet extra wil betalen moet je het bij je aankoop uitvinken! Let daar dus even op:)

De opmaak van het boek

De opmaak van het boek is in orde. Alles is overzichtelijk weergegeven en je kunt alle informatie makkelijk terugvinden. Mede dankzij de overzichtelijke inhoudsopgave. Wel had het mijns inziens allemaal net wat mooier gekund. Iets meer afbeeldingen en iets soms een iets betere verdeling van tekst over de pagina’s was wat mooier geweest. Maargoed, het gaat om de inhoud, en die is zoals gezegd erg goed.

Hoe word je een Gespierde God

Training

Natuurlijk is trainen extreem belangrijk als je net als Glenn Goossens ook een Gespierde God wil worden. Het begint allemaal met trainen namelijk. Dit wordt dan ook duidelijk als je het boek leest. Er wordt enorm veel aandacht besteed aan het trainen. Zoals gezegd worden alle belangrijke oefeningen besproken. Dit blijft een Gespierde God review, dus inhoudelijk kan ik er verder niet te diep op ingaan.

De trainingsschema’s zijn duidelijk; er staat precies welke oefeningen je moet doen. Ook staat erbij hoeveel en hoe vaak je ze moet doen, en weet je welke spieren je ermee traint.

Voeding

Wel kan ik je vertellen dat voeding minimaal net zo belangrijk is als trainen. Of je nu af wil vallen of juist aan wil komen, de juiste voeding nemen is cruciaal. Als je spiermassa wil kweken zul je veel moeten eten, anders groei je niet. Wel zul je de juiste dingen moeten eten, anders krijg je er ook een hoop vetmassa bij.

Hetzelfde geldt voor afvallen. Wie wil afvallen zal absoluut moeten blijven eten, want anders ga je op een ongezonde manier afvallen. Het vet zal er enorm snel weer bijkomen. Glenn Goossens heeft in de Gespierde God precies opgeschreven wat je wel en niet moet eten om je doelen te bereiken.

De voedingsschema’s laten niets te wensen over. Het is duidelijk wat je te doen staat, je hoeft het alleen maar na te doen. Zelf nadenken hoeft niet meer, je hoeft alleen het werk maar te verrichten. Gelukkig maar, want daar heb je je handen al wel vol aan 🙂

Rust

Naast voeding en training is rust enorm belangrijk. In je rustperiodes herstellen je spieren en ben je nog steeds vet aan het verbranden door je training. Neem deze rust dus serieus.

Wat heb je nog meer nodig?

In mijn Gespierde God review wil ik je erop wijzen dat je twee dingen nodig hebt om je doelen te bereiken. Ik heb het over de wil om je doelen te bereiken, en over doorzettingsvermogen.

Om je lichaam te veranderen moet je namelijk door kunnen zetten. Dit lukt je alleen als je je doelen helder voor ogen hebt en echt WIL veranderen. Het kan namelijk een paar weken duren voordat de resultaten zichtbaar worden. Het is dan aan jou om vol te houden en door te gaan. Lukt dat je, dan ga je met de Gespierde God 100% zeker weten je doelen bereiken.

Gespierde God zonder sportschool?

Je leest in sommige Gespierde God reviews wel eens dat je het programma ook zonder sportschool kunt volgen. Dat is onzin. Tenzij jij thuis een hele rij dumbbells, een bankdrukapparaat, barbells met schrijven, een squatrek en al het andere wat je nodig hebt hebt staan, heb je gewoon een abonnement bij de sportschool nodig.

Gespierde God review

Een Gespierde God review zou niet compleet zijn zonder eigen ervaringen van de schrijver. Bij dezen zal ik vertellen wat ik ervan vond.

Gespierde God review: mijn ervaringen

Toen ik de Gespierde God kocht had ik al wel enig idee wat ik kon verwachten. Ik ging uit van een complete gids met alle tips en adviezen om een gespierd lichaam te krijgen. Mijn verwachtingen werden wat dat betreft waargemaakt.

Dit is geen boek dat in een halve week geschreven is. Je ziet aan alles dat Glenn Goossens een expert is op het gebied van voeding en training, en dat hij er veel tijd en moeite in heeft gestopt.

Mijn resultaten met Gespierde God

Met de Gespierde God kun je al snel resultaten gaan zien. Als je er serieus mee aan de slag gaat tenminste.

Zelf had ik na week 1 al een zeer energiek gevoel. Ik voelde me fitter en had meer energie om dingen te gaan doen. Dit komt natuurlijk door het vele bewegen en het gezonde eten. Dit maakt uiteraard dat je je een stuk beter en energieker voelt.

Na een week of drie werd ik zichtbaar gespierder. Als ik mijn shirt uitdeed kon je al zien dat er wat minder vet aanwezig was en wat meer spiermassa.

Dit werkte erg motiverend en ik ben ermee doorgegaan. Na anderhalve maand kreeg ik voor het eerst de vraag hoe het kwam dat ik ineens zoveel gespierder was geworden. Je kunt je voorstellen dat dit goed voelde. Het kan dus heel snel gaan, als je er maar echt voor gaat.

Ik kan zelf dus concluderen dat de Gespierde God van Glenn Goossens doet wat het belooft!

Glenn claimt namelijk dat je binnen 8 weken gespierd kunt zijn. Je kunt inderdaad in 8 weken tijd aardig gespierd worden, als je het programma goed volgt. Om écht heel erg gespierd te worden heb je uiteraard meer tijd nodig, maar om op het strand straks een mooi lichaam te kunnen tonen heb je aan 8 weken genoeg. Mits je er echt voor gaat.

Tip: maak wekelijks rond hetzelfde tijdstip een foto van jezelf in de spiegel, zodat je je progressie goed bij kunt houden. Dit houdt je gemotiveerd!

Ervaringen van anderen

In deze Gespierde God review heb je gezien hoe enthousiast ik zelf ben over het boek. Ik heb ook nog wat ervaringen van anderen opgezocht:

Steven (26) is overtuigd:

“Ik moet eerlijk toegeven dat ik je eerst niet helemaal geloofde over hoe snel je zoveel resultaat zou kunnen behalen. Toch ben ik binnen zes weken tien kilo spiermassa aangekomen. De sixpack begint te komen!”

Jurgen (30) is ook enthousiast:

“Lof voor je boek. Ik ben nu zes weken bezig en word nu echt ripped man!”

Jan-Diederik (42) haalt er nog meer voordelen uit:

“Bedankt voor de uitleg. Hierbij wil ik je bedanken voor je leerzame adviezen. Doordat ik meer spiermassa heb en beter in mijn vel zit, heb ik wat leuke dates op de planning staan. Dit was echt even wat ik nodig had!”

Gespierde God pluspunten

 • Zeer compleet boek;
 • Alle aspecten om gespierder te worden worden behandeld;
 • Ook om af te vallen is dit boek zeer geschikt;
 • Duidelijk geschreven. Heldere taal en duidelijke uitleg van wat je moet doen;
 • Voor iedereen geschikt, ongeacht doelen;
 • Na aankoop kun je er direct mee aan de slag;
 • Meer zelfvertrouwen door de Gespierde God;
 • Snel een mooi gespierd lichaam krijgen.

Gespierde God minpunten

Zoals aangekondigd noem ik in deze Gespierde God review ook nog even paar lichte minpuntjes. Ik ben bijzonder enthousiast over het boek en raad iedereen dan ook aan het te kopen. Wel heb ik nog een paar kleine kanttekeningen:

 • Omdat er twee bonussen bij zitten waarin het afvallen extra wordt behandeld lijkt het net alsof dit in de Gespierde God zelf niet genoeg aan de orde komt. Maak je echter geen zorgen; met de Gespierde God zelf leer je alles wat belangrijk is om af te vallen én om gespierd te worden.
 • Voor bonus 2 moet je vanaf maand 2 betalen. Dit is optioneel en hoef je dus niet te doen! Bij de aankoop kun je al aangeven wat je wil. Let hier wel goed op want je hebt geen zin om tegen je wil elke maand te moeten betalen. 
 • Ook al wordt elke oefening goed uitgelegd, bij de Gespierde God zitten geen video’s van de oefeningen. Gelukkig kun je op YouTube van elke oefening een hele hoop filmpjes vinden van experts die ze uitleggen. Mijn advies is om dat zeker te doen, om er een extra goed beeld van te krijgen.
 • Het lijkt, als je de pagina van de Gespierde God bekijkt, alsof het gespierd worden heel makkelijk is. Dit kan misleidend zijn, want dat is het niet. Het vergt een hoop wilskracht en doorzettingsvermogen om je doelen te behalen. Makkelijk is het niet, maar als je precies doet want Glenn zegt gaat het 100% zeker weten lukken.
 • De opmaak van het boek is dus niet heel erg mooi. Gelukkig is het qua informatie een goed en compleet boek, en daar gaat het om.

Waarom de Gespierde God?

Waarom zou je nou de Gespierde God kopen? Waarom niet gewoon op internet je eigen informatie bij elkaar zoeken en op YouTube de filmpjes van de oefeningen nadoen?

Op zich kan dat allemaal en dat zal je een kleine 40 euro besparen. Maar moet je dat willen? Ik zeg van niet. In de Gespierde God staat alle informatie die je nodig hebt om gespierd te worden, in een overzichtelijk document. Alle informatie die je nodig hebt, altijd bij de hand. Je hoeft niet te zoeken naar losse oefeningen, nieuwe schema’s, tips voor avondeten en ga zo maar door. Je opent het document op je telefoon, tablet, pc of wat dan ook (of je print het uit, kan ook) en je pakt de informatie die je nodig hebt.

Daarnaast weet je zéker dat je goed bezig bent. Wie zegt dat jij als je wat oefeningen van YouTube haalt wel de goede oefeningen doet om gespierd mee te worden? Als je ziet dat je na een maand nog niet bent opgeschoten zal je de hoop verliezen en ermee stoppen.

Met de Gespierde God weet je zeker dat je goed bezig bent en zul je snel resultaten zien. Daarom raad ik het product van harte aan.

Gespierde God review eindoordeel

Al met al ben ik dus zeer enthousiast over de Gespierde God van Glenn Goossens. Het is een zeer compleet boek en Glenn vertelt je alle details die je moet weten om gespierd te worden. Oefeningen, voedingsschema’s, trainingen, tips over voeding en over motivatie, noem maar op. Dus als je serieus spiermassa wil gaan kweken, zou ik het boek zeker kopen. 

About the author

Hoi, mijn naam is Roelof en ik heb een passie voor fitness, voeding en gezondheid. Ook ben ik personal trainer en groepslesdocent. Omdat er op het internet zoveel onzin over fitness en voeding te lezen is heb ik besloten om deze blog te starten. Zo kan ik de mensen van juiste informatie voorzien. De meeste mensen die aan hun lichaam willen werken hebben door de grote hoeveelheid informatie die overal te vinden is geen idee wat ze nou precies moeten doen. Met wijgaanfitworden.nl hoop ik de mensen hiermee te kunnen helpen en ze tegelijkertijd te motiveren. Zie je in de gym!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *