Glenn Goossens

glenn goossensGlenn Goossens. De kans is groot dat je meer over hem wil weten als je op deze pagina bent beland.

Glenn Goossens is auteur van meerdere boeken, waaronder het populaire Gespierde God. De Gespierde God is zijn bekendste boek, en daarin staat alle informatie om binnen 2 maanden een mooi gespierd lichaam te krijgen.

De kans is groot dat als je dit leest dat je dan van plan bent een van zijn boeken aan te schaffen. Uiteraard wil je dan weten of hij te vertrouwen is.

Verstandig. Als ik zelf iets koop ga ik eerst op onderzoek uit want je wil je geld niet uitgeven aan rommel. Ik kan je alvast vertellen dat Glenn Goossens geen rommel verkoopt, dus je kunt opgelucht ademhalen.

In dit artikel meer informatie over Glenn Goossens en over wat je van zijn producten kunt verwachten.

Glenn Goossens, wie het is

Glenn Goossens is naast auteur van meerdere boeken ook gecertificeerd personal trainer en voedingsexpert. Dit komt er in de praktijk op neer dat hij alles weet van hoe je door een combinatie van training en voeding jouw droomlichaam kunt krijgen.

Glenn is in deze branche een bekend gezicht, met meerdere werken op zijn naam. Daarnaast is hij een fanatiek blogger. Zijn blogs hebben allemaal betrekking op voeding, training en alles wat daarbij komt kijken. Glenn Goossens is zoals je kunt lezen een zeer deskundig persoon die weet waar hij het over heeft.

Zelf heb ik van Glenn Goossens de Gespierde God gekocht en zijn methode toegepast. Dat ik zeer enthousiast over het boek ben kun je lezen in mijn Gespierde God review.

Dit boek helpt je zoals gezegd jouw droomlichaam te krijgen door middel van training, voeding en rust. Geen rare middelen dus! Puur natuur.

Glenn Goossens ervaringen

Met het boek Gespierde God van Glenn Goossens heb ik zelf dus zeer goede ervaringen. Ik kan met recht zeggen dat zijn methode werkt. Natuurlijk gaat het niet vanzelf; je moet er wel moeite voor doen.

Je lichaam veranderen kost tijd, moeite en doorzettingsvermogen, maar dan heb je ook wat. Wie bereid is de moeite te nemen zal daar heel veel plezier uit gaan halen, en Glenn Goossens helpt je daar persoonlijk bij.

Een gespierde man

Wist je bijvoorbeeld dat je met vragen altijd bij hem terecht kunt? En dat je door hem je trainingsschema kunt laten checken? Je doet het dus niet alleen!

Ik heb het boek vaak bij me (op mijn telefoon) als ik aan het sporten ben. Zo kan ik makkelijk mijn schema’s volgen en erin kijken wanneer er dingen onduidelijk zijn. Bijvoorbeeld als ik me afvraag hoe een oefening werkt of welke spiergroepen je ermee traint.

Meer over mijn ervaringen met de Gespierde God lees je hier.

Het boek zelf heeft voor mij geen onduidelijkheden. Alles wat erin staat is helder en voor iedereen te begrijpen. Je hoeft zelf totaal geen ervaring met fitness of voeding te hebben; alles wordt door Glenn zeer duidelijk uitgelegd.

Met een product van Glenn Goossens kun je zo aan de slag.

Kun je Glenn Goossens vertrouwen?

Een veelgehoorde vraag is of Glenn Goossens te vertrouwen is. Om maar met de deur in huis te vallen; ja. Glenn Goossens is te vertrouwen.

Glenn hanteert een hele duidelijke niet-goed-geld-terug garantie. Dit houdt in dat als je om wat voor reden dat ook je geld terug wil, dat zonder gezeik geregeld wordt.

Je stuurt hem een mailtje en je krijgt je geld terug. Glenn Goossens doet daar niet moeilijk over. Dit laat goed zien hoeveel vertrouwen Glenn zelf in zijn producten heeft. Zelf heb ik geen moment overwogen om mijn geld terug te vragen want ik gebruik het boek nog vaak.

Ook al heb ik het al uitgelezen, ik zoek vaak nog bepaalde informatie op, omdat er zoveel in staat. Tijdens het trainen bijvoorbeeld, als ik iets even niet meer weet. Heel handig.

Je kunt direct met zijn producten aan de slag, omdat het een downloadbaar bestand is. Je hoeft dus niet te wachten tot het boek met de post binnenkomt, maar je kunt het direct downloaden en gaan gebruiken. Vandaag dus nog.

Nog een reden waarom Glenn Goossens te vertrouwen is is dat de klantenservice erg goed is. Glenn helpt je waar nodig en vaak heb je binnen een dag al antwoord op je vraag (per mail). Het kopen van producten van Glenn Goossens is daarom fijn, want je merkt dat er een echt persoon achter zit.

Daarnaast lees ik op internet dat veel mensen erg enthousiast zijn over zijn producten. Iedereen die bijvoorbeeld de Gespierde God heeft gekocht is er enthousiast over. Ik zelf ook. We kunnen dus concluderen dat Glenn Goossens betrouwbaar is en dat zijn producten werken.

Glenn is duidelijk iemand die weet waar hij het over heeft en je kunt zonder twijfel een product van hem kopen. Twijfel je nog? Lees dan mijn Gespierde God review nog eens, lees over de Gespierde God download of bekijk de site van Gespierde God zelf!

About the author

Hoi, mijn naam is Roelof en ik heb een passie voor fitness, voeding en gezondheid. Ook ben ik personal trainer en groepslesdocent. Omdat er op het internet zoveel onzin over fitness en voeding te lezen is heb ik besloten om deze blog te starten. Zo kan ik de mensen van juiste informatie voorzien. De meeste mensen die aan hun lichaam willen werken hebben door de grote hoeveelheid informatie die overal te vinden is geen idee wat ze nou precies moeten doen. Met wijgaanfitworden.nl hoop ik de mensen hiermee te kunnen helpen en ze tegelijkertijd te motiveren. Zie je in de gym!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *