testoplan review

Testoplan review

Zit je niet lekker in je vel, heb je weinig energie of weinig zin in seks en gaat het op je werk ook minder lekker? Grote kans dat je als man kampt met een testosterontekort wanneer je hier last van hebt. Het Testoplan biedt de oplossing: een stappenplan om je testosteron op een natuurlijke manier te verhogen. Hoog tijd voor een uitgebreide Testoplan review, dachten wij! Lees je mee?

Inhoudsopgave

Testoplan review

Deze review is niet geschreven door Roelof maar door Frank, die ervaring heeft met een verlaagd testosteron-niveau.

Eerst ga ik in op wat testosteron precies is en waar het allemaal goed voor is. Daarna geef ik je wat informatie over het Testoplan en over de ontwikkelaar, Jochum Smid. Vervolgens deel ik mijn eigen ervaringen met het Testoplan, en de ervaringen van anderen. Ook lees je mijn resultaten en zal ik de voor- en nadelen benoemen die ik ervaren heb. Lees dus snel verder om erachter te komen of het Testoplan je geld waard is en of het iets voor jou is.

Wat is testosteron?

Testosteron is het mannelijk geslachtshormoon. Het zorgt voor de aanmaak van spiermassa en spermacellen. Ook zorgt het voor baardgroei en een baard in de keel, waardoor mannen een zwaardere stem krijgen. Verder is het goed voor je immuunsysteem, botten, hart en bloedvaten. Een tekort aan testosteron zorgt voor problemen, zowel op fysiek gebied als mentaal. Omdat testosteron vanaf ongeveer het 30e levensjaar met 1% per jaar afneemt bij de gemiddelde man, zul je actie moeten ondernemen.

Je testosteron verhogen is namelijk helemaal niet ingewikkeld. Je moet alleen weten hoe je dit aanpakt. Ik heb er flink wat onderzoek naar gedaan, toen ik merkte dat ik zelf een laag testosteron-niveau had. Ik ben overigens op moment van schrijven 37 jaar. Toen ik het Testoplan van Jochum Smid ontdekte, zag ik dat echt als een alles-in-één plan. Ik wil je er daarom graag meer over vertellen!

Wat is het Testoplan?

Het Testoplan is een wetenschappelijk onderbouwd plan voor mannen om hun testosteronspiegel te verhogen. Maar dan wel op een natuurlijke manier! Geen capsules, injecties of gels met testosteron, alleen natuurlijke oplossingen voor het probleem. Hierdoor zal elke man energieker, slanker, fitter én productiever worden, zonder onnodige toevoegingen in zijn lichaam te stoppen. Het is puur gericht op een gezond voedingspatroon, het verwijderen van slechte gewoontes en de juiste informatie tot je nemen over testosteron. Daar pluk je de rest van je leven de vruchten van!

Voor wie is het Testoplan bedoeld?

Het Testoplan is bedoeld voor alle mannen met een laag (of lager wordend) testosteron-niveau. Wist je dat je testosteron piekt op je 18e levensjaar en vervolgens vanaf je 30e levensjaar elk jaar minder wordt? Ben jij een man van 30 jaar of ouder en voel jij je regelmatig futloos, zonder focus en concentratie, is je libido lager geworden en merk je lichamelijk negatieve veranderingen? Krijg je bijvoorbeeld meer vet rondom je heupen of komen de typische ‘manboobs’ om de hoek kijken? En wil je hier graag verandering in aanbrengen? Dan is het Testoplan geschikt voor jou.

Wie heeft het Testoplan ontwikkeld?

Het Testoplan is ontwikkeld door Jochum Smid. Al zijn hele leven is hij bezig met voeding en biologie, maar ook met een gezonde levensstijl aanleren om zowel lichaam als geest zo sterk mogelijk te maken. Hij besloot zich te focussen op het oplossen van een groot probleem: testosterontekort. Jochum ontdekte dat je met de juiste voeding, levensstijl en supplementen ontzettend veel vooruitgang kunt boeken en dat je zo je testosteron verhogen kunt.

Die kennis wilde hij graag met andere mannen delen. Als het voor hem werkte én het was wetenschappelijk onderbouwd, dan kon hij er vast meer mannen over leren. Daarom ontwikkelde hij het Testoplan: een handig stappenplan waarin je leert je testosteron op een natuurlijke manier te verhogen.

Meer weten over Jochum Smid? Bekijk hier een interview met hem:

Mijn ervaring met het Testoplan

Zoals ik al vertelde heb ik zelf ook last gehad van een tekort aan testosteron. Ik zat absoluut niet lekker in mijn vel, maar ik kon niet goed ontdekken waardoor dit kwam. Ik had geen vervelende dingen meegemaakt of drastische veranderingen aangebracht in mijn leven of levensstijl. Toen ik na een gesprek met een vriend ontdekte dat dit ook aan mijn testosteron-niveau kon liggen, was mijn interesse gewekt. Ik wilde hier absoluut meer over weten.

Toen ik op het internet ging zoeken naar manieren om mijn testosteron te verhogen op een natuurlijke manier, ontdekte ik uiteindelijk het Testoplan. Dit zeer uitgebreide stappenplan in pdf-vorm heeft mij doen inzien dat ik lang niet zo gezond leefde als ik dacht. En ik kwam erachter dat heel veel factoren een rol spelen in de aanmaak van testosteron. Eigenlijk is het Testoplan iets wat alle mannen zouden moeten lezen. Het is ontzettend waardevol.

Mijn resultaten met het Testoplan

Nadat ik het Testoplan helemaal doorgelezen had, besloot ik geen dag langer te wachten. Ik ben dezelfde dag nog naar de supermarkt gegaan voor groenten en fruit en ik bestelde online de juiste voedingssupplementen. Een abonnement bij de sportschool had ik al, dus dat kwam goed uit. Nu kon ik mij mooi weer gaan focussen op krachttraining. Dat is namelijk één van de beste manieren van bewegen om testosteron te verhogen. Ondanks dat ik een redelijk gezonde levensstijl had vóór het Testoplan, motiveerde het plan mij wel om het allemaal nog net even beter aan te pakken. Ik merkte na een week al dat ik me beter begon te voelen.

Ik kreeg weer meer energie en ik merkte dat ik op mijn werk beter presteerde. Van zo’n gezonde levensstijl ga je namelijk niet alleen fysiek vooruit, maar ook mentaal. De krachttraining laat mij overigens weer veel meer ‘man’ voelen en ik merk dat mijn libido zeker hoger is geworden. Voor mij werkt het Testoplan dus echt heel goed. Daarom ben ik er ook zo enthousiast over.

Testoplan ervaringen van anderen

Natuurlijk ben je niet alleen benieuwd naar mijn Testoplan review, maar wil je ook graag de Testoplan ervaringen van andere mannen lezen. Ik heb internet afgestruind en ben een aantal ervaringen tegengekomen. “Ik vind het een geweldig plan”, vertelt Jim. Hij is 34 jaar en heeft dankzij het Testoplan weer opnieuw zin in het leven gekregen. “Ik was mij er niet eens bewust van dat ik zo ongezond bezig was. Logisch dat mijn testosteron zo laag was geworden.”

Ook Rens weet dankzij het Testoplan hoe hij zijn levensstijl beter kan inrichten. “Sinds ik gezonder eet en meer aan krachttraining doe, lijkt het alsof mijn lichaam mij hier meteen voor beloont. Ik heb me oprecht nog nooit zo goed gevoeld als nu.”

Wat kun je verwachten van het Testoplan?

Ben je benieuwd naar wat je van het Testoplan kunt verwachten? In elk geval 78 pagina’s vol waardevolle informatie! Zo bespreekt Jochum Smid onder andere wat testosteron is, hoe je een tekort aan testosteron kunt herkennen en waarom voeding zo belangrijk is.

Ook gaat hij dieper in op bewegen en krachttraining, op het slikken van de juiste supplementen en op het ‘gezonder’ maken van je mindset. Jochum heeft namelijk dankzij wetenschappelijke onderzoeken ontdekt dat zowel het lichaam als de geest bijdragen aan een goede gezondheid én een hoger testosteron-niveau. Dit – en nog veel meer informatie, tips en tricks – heeft hij in het Testoplan verwerkt. Daardoor is het een heel compleet stappenplan voor testosteron verhogen op een natuurlijke manier.

Daarnaast krijg je er nog een paar extra’s bij;

  • Een gids met Jochums 7 dagelijkse gewoonten om meer testosteron aan te maken (simpele gewoonten die je direct in je levensstijl kunt integreren);
  • Het e-book 4 Ongewone Spiermassa Supplementen voor meer resultaat;
  • Het e-book Meer Spiermassa met Wetenschap;
  • Het beter slapen e- book;
  • Het e-book Voeding voor Betere Slaap;
  • De PDF Stoppen met Piekeren.

Testoplan voordelen

Welke voordelen brengt het Testoplan zoal met zich mee? Uit eigen ervaring kan ik je vertellen dat het Testoplan in elk geval voor de volgende voordelen zorgt:
✅ Het helpt je bewust te worden van je huidige levensstijl;
✅ Het maakt je bewust van gezonde voeding;
✅ Het vertelt je alles over testosteron, zodat je je lichaam beter begrijpt;
✅ Het legt stap voor stap uit hoe je je testosteron verhogen kunt, zonder medicatie of andere onnatuurlijke producten;
✅ Je leert door het Testoplan hoe je je lichaam beter verzorgt en optimaal van het leven kunt genieten;
✅ Het is de ideale manier om je weer helemaal goed en weer echt ‘man’ te voelen!

Testoplan nadelen

Zijn er dan ook nadelen te noemen? Dit vond ik eerlijk gezegd een stuk lastiger dan de Testoplan voordelen bedenken, maar ik wil natuurlijk wel zo eerlijk mogelijk zijn in deze Testoplan review. Daarom ook enkele Testoplan nadelen:

❌ Het is erg veel leeswerk, dus als je niet van lezen houdt snap ik dat het Testoplan jou misschien niets lijkt. Toch is het zonde als je deze kans daarom aan je neus voorbij laat gaan. Het is namelijk een hele waardevolle investering in je eigen gezondheid;
❌ Sommige tips liggen erg voor de hand. Desondanks denk ik dat het heel goed is om je hier bewust van te worden. Met elkaar dragen al die tips namelijk wel bij aan het gewenste resultaat: testosteron verhogen!

Conclusie: mijn mening over het Testoplan

Tijd voor mijn conclusie over het Testoplan. Heel eerlijk? Ik ben om. Dat heb je misschien ook al een beetje kunnen lezen in deze Testoplan review. Mijn leven is echt veel beter én gezonder geworden sinds het Testoplan. Ik vind het de investering van €49,- dan ook dubbel en dwars waard.

Je krijgt er gewoon heel veel waarde voor terug. Als ik het Testoplan niet had ontdekt, zou ik nog steeds een middelmatig leven leiden. Dan had ik nog steeds weinig energie, motivatie en/of zin in het leven (en in seks) gehad. Daarom ben ik Jochum Smid oprecht dankbaar voor het ontwikkelen van het Testoplan!

About the author

Hoi, mijn naam is Roelof en ik heb een passie voor fitness, voeding en gezondheid. Ook ben ik personal trainer en groepslesdocent. Omdat er op het internet zoveel onzin over fitness en voeding te lezen is heb ik besloten om deze blog te starten. Zo kan ik de mensen van juiste informatie voorzien. De meeste mensen die aan hun lichaam willen werken hebben door de grote hoeveelheid informatie die overal te vinden is geen idee wat ze nou precies moeten doen. Met wijgaanfitworden.nl hoop ik de mensen hiermee te kunnen helpen en ze tegelijkertijd te motiveren. Zie je in de gym!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *