Review Afslank Receptenbijbel

review afslank receptenbijbelDe Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm. Het is een veelgenoemd en populair boek waar een hele hoop mensen al veel plezier van heeft. Maar wat is het eigenlijk precies? En wat doet het? En werkt het? En wie is Oscar Helm eigenlijk? In deze review van de Afslank Receptenbijbel lees je dit allemaal, en meer.

En wordt gezegd dat je met dit product lekker kunt blijven eten én tegelijk af kunt vallen op een gezonde manier.

Voordat je dit product aanschaft wil je natuurlijk weten of het werkt en of het je geld dus waard is. Daarom heb ik het boek gekocht en kun je in dit artikel mijn oprechte mening lezen. Veel recensies op het internet komen niet echt oprecht over. Daarom heb ik besloten in deze review meningen van echte gebruikers te gaan verzamelen, zodat je een eerlijk oordeel krijgt over het receptenboek.

Afslank Receptenbijbel ervaringen

Omdat je meningen en ervaringen van gebruikers waarschijnlijk het belangrijkst vindt begin ik daarmee. Op de site van Oscar staan uiteraard ook gebruikerservaringen. Je weet helaas alleen nooit of dit wel echte meningen zijn en wie er achter zitten. Welke gebruikerservaring er wel direct uitspringt op de site van Oscar, is die van Nicolette van Dam. Zij heeft kennelijk de Afslank Receptenbijbel ook in bezit en lijkt daar erg tevreden mee!

review afslank receptenbijbel oscar helm

Ook heb ik Facebook afgespeurd naar gebruikerservaringen van andere mensen die het boek hebben:

review afslank receptenbijbel

En nog eentje:

nog een review afslank receptenbijbel

Van alle gebruikerservaringen die ik vond was iedereen positief. Allemaal erg blij met de Afslank Receptenbijbel én ze zijn er kilo’s mee kwijtgeraakt. Tot nu toe lijkt het dus een receptenboek dat doet wat het belooft.

Wie is Oscar Helm?

Wie is deze Oscar Helm eigenlijk? Doctorandus Oscar Helm (die eigenlijk Helmstäter heet van zijn achternaam wat waarschijnlijk te moeilijk is uit te spreken voor veel mensen) is een voedingsdeskundige, coach in afslanken, orthomoleculair voedings- en suppletieadviseur. Daarnaast is hij auteur van meerdere boeken en blogt hij op verschillende internetsites. Hij heeft in de loop der tijd al meer dan 6000 mensen geholpen gezond af te vallen en een mooi en gezond lichaam te krijgen.

Hierbij gebruikt hij geen pillen, crashdiëten, magische trucjes die niet blijken te werken of andere waanzin. Hij helpt mensen afvallen op een gezonde, verantwoorde en blijvende manier.

Is Oscar Helm betrouwbaar?

Hoe betrouwbaar is deze Oscar Helm eigenlijk? Oscar lijkt iemand te zijn die van transparantie houdt. Op de site waar hij voor blogt zie je biografieën van hem, begeleid met foto’s en zelfs filmpjes. Zijn favoriete hobby is boulderen (een variant van klimmen op een klimmuur) en daarvan heeft hij beeldmateriaal online staan waarop je hem dat ziet doen.

Oscar lijkt in die zin wel ‘echt’. Vanwege zijn transparante manier van zichzelf presenteren leer je de persoon Oscar kennen en daarnaast lijkt hij ook echt daadwerkelijk veel verstand van voeding te hebben. Dit in combinatie met de uitsluitend positieve ervaringen van eigenaars van zijn receptenboek maakt dat ik niet anders kan concluderen dan Oscar Helm een betrouwbaar persoon moet zijn.

Wat is het voor boek?

De Afslank Receptenbijbel is dus een receptenboek. Om te beginnen zitten er meer dan 100 lekkere en gezonde recepten in waar je direct mee kunt gaan afvallen. Het gaat om ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortjes.

bord met rijst en ei

Hier kun je je hele leven mee vooruit, maar dat is dus nog niet alles. Toen ik het boek kocht kreeg ik er de volgende bonussen gratis bij op die site staat dat ze tijdelijk zijn, dus ik hoop dat je op tijd bent als je wil gaan bestellen!):

  • 10 gezonde toetjes. Tips voor lekkere en gezonde nagerechten. Ook worden er de calorieën, de voedingswaarden én variatiesuggesties bij gemeld.
  • 84 gezonde tussendoortjes. Tips voor tussendoortjes waarmee je vet gaat verbranden waardoor je slank wordt en blijft. Ook hierbij vind je tips voor variatie, zodat je eindeloos nieuwe dingen kan proberen.
  • Boodschappenlijst, dagmenu’s en weekmenu’s. Je hoeft zelf geen schema’s te gaan ontwikkelen, want die krijg je er gratis bij. Zo kun je de methode om af te slanken direct goed gaan gebruiken en zo snel mogelijk resultaat behalen. Daarnaast heb je de boodschappenlijsten altijd paraat zodat je precies weet wat je moet kopen.
  • 10 richtlijnen voor een gezond en slank lichaam. Oscar is van mening dat de meeste ‘dieeten’ enorm slecht zijn (en hij heeft gelijk). Je krijgt er namelijk tijdelijke resultaten mee en daar heb je niks aan. Je wil blijvend succes hebben, anders kun je het net zo goed niet doen. De 10 richtlijnen van Oscar zorgen ervoor dat je blijvend resultaat behaalt zonder dat het jojo-effect optreedt.
  • Het Ultieme Afslankprogramma. Dit is bepaalde abonnementsvorm waarmee je video’s krijgt met tips om nóg sneller af te vallen. Denk onder andere aan oefeningen die je kunt doen. Dit is de eerste maand gratis. Je kunt ervoor aangemeld blijven en dan betaal je na de eerste gratis uitprobeermaand 19,97 per maand. LET OP: dit is niet verplicht. Je kunt ook gewoon de Afslank Receptenbijbel kopen en je niet aanmelden voor dit maandelijkse abonnement, zodat je nergens aan vast zit. Wel fijn om even te weten.

Overigens kun je kiezen welke versie van de Afslank Receptenbijbel je wil hebben. Er is de digitale versie (27 euro) en de fysieke versie (37 euro). De digitale versie is dus iets goedkoper. Het is een PDF-bestand dat je overal op kunt lezen. Dus op de telefoon, tablet, laptop, PC, noem maar op. Je kunt er dus direct mee aan de slag want je ontvangt hem direct in je mailbox nadat je hem hebt gekocht.

Als je de fysieke versie van het boek koopt krijg je OOK de digitale variant, dus ook hiermee kun je vanavond nog aan de slag. Ook krijg je het boek fysiek thuisgestuurd zodat je een mooi receptenboek in je keuken hebt staan. Zelf vind ik een fysiek exemplaar altijd erg fijn, zeker met dit boek. Het is een mooi vormgegeven boek waar je trots op kunt zijn.

Afslank Receptenbijbel recepten

In het boek staan zoals gezegd extreem veel recepten, voor ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortjes. Dit betekent dus dat er letterlijk voor ieder wat wils is. Natuurlijk zal niet iedereen alles even lekker vinden, daarom is het zo fijn dat er zo ontzettend veel recepten in staan. Zo komt iedereen aan zijn trekken. Een paar voorbeelden?

  • Paddestoelen met gegrilde kipfilet;
  • Gezonde choc- en chip koekjes;
  • Biefstuk met zoete aardappel;
  • Avocadosmoothies.

Dit is slechts een greep uit het brede assortiment aan maaltijden en tussendoortjes die erin staan. Er staat natuurlijk nog veel en veel meer in, maar dit is slechts even om te laten zien hoeveel variatie er is tussen de meer dan 100 recepten.

Een veelgestelde vraag is of de Afslank Receptenbijbel ook geschikt is voor vegetariërs. Het antwoord daarop is ja. Er zitten namelijk ook een hele hoop vegetarische recepten in de Afslank Receptenbijbel, dus iedereen kan met dit boek af gaan vallen.

gegrilde kip recept

Alle recepten zijn zo gemaakt dat ze lekker én gezond zijn. Ook zul je geen hongergevoel ervaren omdat de recepten allemaal goed genoeg vullen en je hongergevoel wegnemen. Daardoor heb je gedurende de dag veel minder zin om te gaan snoepen en andere ongezonde dingen te gaan eten, waardoor het afvallen nog beter gaat lukken.

Redenen waarom Afslank receptenbijbel werkt

Makkelijk vol te houden

Een van de redenen waarom iedereen zo positief is over dit receptenboek is dat de recepten zo lekker zijn. Het is daarom geen straf om hiermee gewicht te gaan verliezen. Vet verbranden gaat daardoor als het ware zonder moeite, je hoeft namelijk het lekkere eten niet over te slaan. Omdat het eten lekker is is het makkelijker vol te houden om gezond te eten, waardoor de kans zeer groot is dat je inderdaad (blijvend) vet gaat verliezen.

Bloedsuikerspiegel

De recepten zijn zo gemaakt dat je bloedsuikerspiegel normaal blijft. Bij veel ongezond eten krijg je een hele hoop snelle energie in één klap binnen, waardoor je bloedsuikerspiegel omhoog schiet. Dit is zeer nadelig voor je gezondheid. Je krijgt even een korte periode waarin het lijkt of je veel energie hebt, waarna je helemaal inkakt. De overtollige energie die je lichaam krijgt kan het niet kwijt en dat wordt opgeslagen als vet.

De recepten in de Afslank Receptenbijbel zijn met producten gemaakt die ervoor zorgen dat je lichaam niet alle energie in één keer te verwerken krijgt. In plaats daarvan eet je gezonde dingen die langzaam energie afgeven, waardoor je bloedsuikerspiegel niet van die belachelijke pieken gaat maken en waardoor je dus niet aan gaat komen. Als je alleen nog maar dingen uit dit receptenboek gaat eten ga je gegarandeerd vet verliezen.

Blijvende verandering

Veel ‘dieeten’ zijn erop gebaseerd om snel kilo’s kwijt te raken. Dit levert 9 van de 10 keer het jojo-effect op waardoor de kilo’s na je dieet er weer net zo snel bij komen. Dit heeft dus geen enkele zin, omdat je uiteindelijk net zoveel vet hebt als vlak voor je aan je dieet begon.

De Afslank Receptenbijbel geeft je recepten waarmee je blijvend resultaat gaat krijgen. Het is namelijk niet een tijdelijk dieet, het zijn recepten waarmee je je hele leven vooruit kan. Je gaat dus afvallen en je blijft op gezond gewicht. Je krijgt een mooi lichaam én je bent gezond. Je zal ook veel minder behoefte krijgen aan ongezonde dingen, omdat je daar langzaam een afkeer tegen ontwikkelt. Zelf heb ik dat ook gemerkt.

Vroeger at ik veel meer snoep en andere suikers, waardoor de zin in deze producten bleef. Nu ik bijna nooit meer dat soort troep eet heb ik er ook geen behoefte meer aan en snap ik niet waarom ik dat ooit wel had. Op die manier wen je heel snel aan gezond eten en wil je al snel niet anders meer. Daarom zorgen de gezonde recepten uit dit boek voor blijvende resultaten.

Minpunten Afslank Receptenbijbel

Ik kan geen échte minpunten van dit receptenboek bedenken. Hooguit een paar kleine kanttekeningen.

Het zou bijvoorbeeld kunnen dat sommige mensen de gezonde levensstijl misschien niet vol kunnen houden. Dit kan natuurlijk voorkomen en deze mensen gaan dan ook geen blijvende resultaten zien. Het kan inderdaad zijn dat ze teveel vastgeroest zitten in het ongezond eten. Als je echter echt serieus bent en serieus gewicht wil gaan verliezen dan ga je gewoon heel erg veel plezier aan dit boek beleven.

Ook zou het kunnen zijn dat de mensen die normaal gesproken een diepvriespizza naar binnen werken het teveel moeite vinden om de producten te bereiden. Ondanks dat het allemaal makkelijke en snel te bereiden recepten zijn. Het kost dus inderdaad iets meer moeite om iets gezonds te bereiden. Maar nogmaals, wil je serieus gezonder gaan leven en er beter uitzien, dan kun je serieuze resultaten behalen met deze recepten.

Het is niet zo dat als je dit boek koopt je een magische pil in handen hebt waardoor je direct af gaat vallen en niks meer hoeft te doen. Je moet er natuurlijk zelf tijd en moeite in stoppen, maar dan ga je ook echt zien dat het werkt.

Dan nog iets, het boek kost geld. Je moet er inderdaad een paar tientjes voor betalen, maar dan heb je ook wel wat. Ik bedoel, hoeveel geld heb je over voor een gezond en mooi lichaam? Een kleine investering die je een hele hoop plezier op gaat leveren.

Daarnaast is het enige wat ik nog wil vermelden over de receptenbijbel de abonnementsvorm. Zoals ik net al zei, het Ultieme Afslankprogramma kun je er optioneel bij nemen.

De eerste maand krijg je sowieso gratis zodat je het uit kunt proberen. Veel mensen houden er niet van om een product te kopen en daarna nog meer aanbiedingen te krijgen, maar nu weet je in ieder geval waar je aan toe bent. Daarnaast, dit afslankprogramma is een waardevol programma. Heb je alsnog moeite met afslanken, dan zou dit je kunnen helpen. De keuze is aan jou.

Al met al ben ik geen echte minpunten tegengekomen en doet de Afslank Receptenbijbel precies wat het belooft.

Afslank Receptenbijbel downloaden?

Op internet kom ik veel mensen tegen die het boek ergens gratis willen downloaden. Ik zal je vertellen waarom je de Afslank Receptenbijbel niet moet downloaden. Je komt namelijk alleen maar virussen tegen die jouw computer kapot kunnen maken en je wachtwoorden kunnen stelen. Je krijgt het boek dus niet, maar des te meer virussen en andere troep die je niet moet hebben.

Daarnaast, wanneer je het boek officieel koopt krijg je er alle bonussen bij, krijg je de nieuwste versie én kun je met vragen of andere kwesties altijd bij Oscar (de auteur) terecht. Daarnaast, wanneer je ergens voor betaald hebt (dit is een menselijk principe) ben je er altijd blijer mee en zul je er meer moeite in willen stoppen.

Je hecht er meer waarde aan en de kans is veel groter dat je er serieus mee aan de slag gaat. Hierdoor is de kans veel groter dat je de resultaten gaat behalen die je wil behalen.

Conclusie

Goede aankoop, en het geld waard wanneer je er serieus mee aan de slag gaat.

About the author

Hoi, mijn naam is Roelof en ik heb een passie voor fitness, voeding en gezondheid. Ook ben ik personal trainer en groepslesdocent. Omdat er op het internet zoveel onzin over fitness en voeding te lezen is heb ik besloten om deze blog te starten. Zo kan ik de mensen van juiste informatie voorzien. De meeste mensen die aan hun lichaam willen werken hebben door de grote hoeveelheid informatie die overal te vinden is geen idee wat ze nou precies moeten doen. Met wijgaanfitworden.nl hoop ik de mensen hiermee te kunnen helpen en ze tegelijkertijd te motiveren. Zie je in de gym!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *